Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu Pierwsza postać (WP czy BODY)

KiiseloFreeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Elo !

Mam małe pytanie na ravi na pierwsza postać lepszy wp czy body .

Mam ok. 200kk , ponieważ najpierw zrobilem dropka na hematy i troszkę podropiłem , mam także ninje 52 lvl bez eq ze słabymi skillami , którego dostałem od kolegi który już skończył przygode z metinem , chodzi mi głównie o dorobienie się ponieważ w przyszłości mam zamiar grac ninją ( wiadomo w pvp kozaczy ^^ ) .

+ poprosze o jakieś porady jak szybko zarobić , gdzie bić metki , jakie bossy , na jakim lvl robić przerwy na wbijanie skilli , dodajcie także którą postacią łatwiej i taniej wbić skille.

Powiem też że mam doświadczenie grac bodziakiem grałem nim wiele razy i jest to łatwa i przyjemna postać , wp nigdy nie grałem ale słyszałme że na metki lepszy do bodego , niewiem doradźcie mi ;)

Dzieki za pomoć , Polecą lajkiiiii :)

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

200kk? Uwierz że za to dużo nie kupisz. Szczerze ja bym ci polecił zainwestować 50kk w rękawiczki na 2h i wynieść z tego ponad 1kkk.

+ skoro jesteś zainteresowany tym co napisałem to tutaj masz poradnik :>

http://www.mpcforum.pl/topic/972015-tut-jak-poprawnie-wgrac-moda-na-ravie-bot-na-hematy/

bez gif

Opublikowano

200kk? Uwierz że za to dużo nie kupisz. Szczerze ja bym ci polecił zainwestować 50kk w rękawiczki na 2h i wynieść z tego ponad 1kkk.

+ skoro jesteś zainteresowany tym co napisałem to tutaj masz poradnik :>

http://www.mpcforum.pl/topic/972015-tut-jak-poprawnie-wgrac-moda-na-ravie-bot-na-hematy/

Ok. Super poradnik tylko czy mam inwestowac w te rekawiczki jak mam 2x dropa z IS ???

+ do innych osób nadal możecze mi pisać która postać lepsza wp czy body ;) bo chce sobi normalnie poexpic bo juz mam dostyć tego dropienia ;)

+ jaki lvl na dropienie hematów najlepszy ja dropie 8lvl i jecą nawet nawet , chyba ;) (około co 5-6 spot hemat)

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Ok. Super poradnik tylko czy mam inwestowac w te rekawiczki jak mam 2x dropa z IS ???

+ do innych osób nadal możecze mi pisać która postać lepsza wp czy body ;) bo chce sobi normalnie poexpic bo juz mam dostyć tego dropienia ;)

+ jaki lvl na dropienie hematów najlepszy ja dropie 8lvl i jecą nawet nawet , chyba ;) (około co 5-6 spot hemat)

Jeśli zaczynasz to wp lepszy do expa / dropu chociaż droższe ku ale opłaca się co do botów szczerze Ci odradzam sam jechałem na 3 dodatkowo mialem konta buff + glowny har wchodze na następny dzień bach bany na wszystkich kontach więc jeśli chcesz drog sam na ok 7-9 lvlu dojdz do gildi i oddawaj expa i nie zapomnij kupić rekawic ;)

x2n.png

Opublikowano

Myśle że zrobie Bodego , bo jedna aura - petarda , wirek + aura - i spota niema , berek + aura + boj/reniferek 200 ataku i metki sie kładą ;)

Myśle że zrobie Bodego , bo jedna aura - petarda , wirek + aura - i spota niema , berek + aura + boj/reniferek 200 ataku i metki sie kładą ;)

DO ZAMKNIĘCIA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...